Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht dan kan je dit doen door het modelformulier in te vullen en te mailen naar charly@charlywines.nl. Als alternatief voor het modelformulier kan je ook een mail sturen aan charly@charlywines.nl onder vermelding van je NAW-gegevens, besteldatum en factuurgegevens. Na ontvangst sturen wij je een bevestigingsmail.

Terugsturen.

Zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen veertien (14) dagen – nadat je je herroepingsrecht hebt ingeroepen – dien je het product aan ons terug te sturen.

Verpakking.

Het product dient in de originele verpakking en conform onze instructies teruggestuurd te worden. Jij bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan het product tijdens het terugzenden.

Kosten.

De kosten voor het terugsturen van de bestelling komen volledig voor jouw rekening.

Terugbetaling.

Uiterlijk binnen veertien (14) dagen nadat wij het geretourneerde product hebben ontvangen, betalen wij jij de volledige kosten terug, exclusief eventuele kosten voor levering. Terugbetaling geschiedt via hetzelfde betaalmiddel als gebruikt tijdens de bestelling. Indien je gebruikt hebt gemaakt van een duurdere methode van levering dan de standaardlevering dan betalen wij de bijkomende kosten van deze levering niet terug.

Gebruik voor het terugsturen van je producten onderstaand retourformulier.

Mocht je niet tevreden zijn over het product of de levering stuur het product dan binnen 14 dagen na ontvangst terug.

Retourformulier

Ordernummer:

Datum van ontvangst:

Reden voor het terugzenden:

Naam:

Emailadres:

Telefoonnummer:

Adres:

Postcode:

Stad:

Land:

INSTAGRAM